Wednesday, March 11, 2015

Dubinsko čišćenje Sarajevo


 Uređajima renomiranih firmi RAINBOW i KÄRCHER mehanički uz visokofrekventnu vibraciju i jaku usisnu snagu uklanjamo prašinu, grinje, prhut, kožne ljuske i ostale čestice zaprljanja, potom originalnim biorazgradljivim deterdžentima vršimo dubinsko pranje, te na kraju ispiranje. Hemijska sredstva koja koristimo za ČIŠĆENJE NAMJEŠTAJA nisu štetna po zdravlje ljudi i životinja.

Dubinsko pranje tepiha


Postupak dubinskog pranja i čišćenja namještaja (stolica, fotelja, dvosjeda ili trosjeda) učinkovito odstranjuje dubinsku prašinu, prljavštinu, GRINJE i ostalu nečistoću iz namještaja ili tepiha.

Usluga dubinskog pranja i čišćenja namještaja obavlja se „vacuum-druck sistemom i ekstrakcijskom tekućinom koja se ubrigava u namještaj te istodobno s dubinskim nečistoćama isisava iz njega. Namještaj i drugi predmeti očišćeni na ovaj način ostaju vlažni par sati nakon čišćenja. Vrijeme potrebno za DUBINSKO ČIŠĆENJE zavisi od zaprljanosti namještaja.

Dubinsko usisavanje i dubinsko čišćenje obezbjeđuje da se iz vašeg namještaja isele sve GRINJE I BAKTERIJE koje ga godinama opsjedaju!

Postupak dubinskog čišćenja foteljeDubinsko čišćenje naročito se preporučuje vlasnicima kućnih ljubimaca, pušačima, osobama sa astmom i alergičnim osobama, kao i u prostorijama gdje borave djeca.

Uz kvalitetnu uslugu i povoljne cijene priuštite svom starom namještaju izgled i sjaj novog namještaja!


Višegodišnje iskustvo sa mnoštvom zadovoljnih korisnika!

Pozovite nas:
062 223 605 

Posjetite nas na facebooku Dubinsko čišćenje Sarajevo
i na piku Dubinsko čišćenje Sarajevo